Αρχική Σελίδα
• Συλλογές
• Χρυσές Συλλογές 22Κ
• Γραμματόσημα
• Αναμνηστικά
• Έργα Τέχνης
• Κόσμημα
• Λευκά Είδη - Είδη Σπιτιού
• Διακόσμηση
• Βιβλία
• Βυζαντινή Τέχνη
• Ρολόγια
• Ζώδια 24Κ
• Εκδόσεις ΣΥΛΛΟΓΗ - Γιάνης Κορδάτος
• Τσάντες


Change Language

Αναμνηστικά
Δραχμή - Χρυσές Αναμνήσεις (A΄ ΟΨΗ)

Τα αποχαιρετιστήρια Ελληνικά Χαρτονομίσματα, όπως είναι χαραγμένα στη μνήμη μας: λαμπερά σαν το χρυσάφι.

Ποιος δεν θυμάται τα τελευταία ελληνικά χαρτονομίσματα; Λίγα χρόνια πριν, τα κρατούσαμε στα χέρια μας. Σήμερα, όλοι τα νοσταλγούμε. Για μας στη MAILink, αυτή η νοσταλγία έγινε έμπνευση. Κι έτσι δημιουργήσαμε τις πιο πρωτότυπες αναμνηστικές και συλλεκτικές εκδόσεις, που δεν διαθέτει κανείς άλλος στην αγορά. Τώρα λοιπόν, τα επτά αγαπημένα ελληνικά χαρτονομίσματα επιστρέφουν στη ζωή μας λαμπερά, φιλοτεχνημένα σε φυσικό μέγεθος και με μοναδική λεπτομέρεια σε φύλλο χρυσού 24 καρατίων!Μεγέθυνση εικόνας

Επτά αγαπημένα χαρτονομίσματα σε μια υπέροχη κορνίζα.

Ένα θαυμάσιο κάδρο από μασίφ ξύλο με χρυσό φινίρισμα. Ο συνδυασμός του μαύρου πασπαρτού με τη χρυσοτυπία στις λεζάντες και τη χρυσή επιφάνεια των χαρτονομισμάτων δημιουργεί έναν κομψό αλλά και ζωντανό συνδυασμό. Κλασικό και μοντέρνο ταυτόχρονα, το στιλ που αναδίδει αυτή η κορνίζα μπορεί να γίνει το στιλ του δικού σας χώρου.

Με αγάπη για τα ελληνικά χαρτονομίσματα. Με αγάπη για τη λεπτομέρεια.

Η διαδικασία της αναπαραγωγής των ελληνικών χαρτονομισμάτων συνδυάζει την υψηλή τέχνη με την υψηλή τεχνική. Είναι μία διαδικασία πολύ δαπανηρή, που μεταφέρει το σχέδιο -σε όλη του τη λεπτομέρεια- από το χαρτονόμισμα στο χρυσό. Η μεταποίηση απαιτεί τεχνίτες-λιθογράφους με μεγάλη εμπειρία και γνώση.

Η δεύτερη φάση πραγματοποιείται σε έναν ειδικό χώρο, απόλυτα προφυλαγμένο από τη σκόνη. Εκεί ένα πιεστήριο υψηλής ακρίβειας αποτυπώνει με εκπληκτική λεπτομέρεια το σχέδιο σε πάφιλα, δηλαδή σε ένα φύλλο χρυσού όσο το δυνατόν πιο λεπτό και με καθαρότητα 999.9/1000.

Τέλος, όπου χρειάζεται παρεμβαίνει και πάλι το ανθρώπινο χέρι για να δώσει το τελικό φινίρισμα. Η εναλλαγή γυαλιστερών και ματ επιφανειών πάνω στο φύλλο χρυσού αποτυπώνει το σχέδιο με μοναδική τελειότητα.

Μια Αναμνηστική Συλλεκτική Έκδοση μόνο σε 2002 αντίτυπα

Κάθε κορνίζα κυκλοφορεί στον περιορισμένο αριθμό των 2002 αντιτύπων. Ο αριθμός αυτός είναι συμβολικός, αφού το 2002 είναι το έτος αποχώρησης της δραχμής από το νομισματικό προσκήνιο. Η συλλεκτική αυτή έκδοση συνοδεύεται από Ονομαστικό και Αριθμημένο Πιστοποιητικό Ποιότητας και Γνησιότητας.

Περιλαμβάνει την Α΄ ΟΨΗ από τα εξής χαρτονομίσματα:

50, 100, 200, 500, 1.000, 5.000, 10.000 δρχ

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΔΡΟΥ: 51,5 Χ 60 εκ.

 Το προϊόν συνοδεύεται από Αριθμημένο και Ονομαστικό Πιστοποιητικό Γνησιότητας και Αυθεντικότητας.
Δείτε περισσότερα >>


Τιμή: €310.00

 

Η MAILink Α.Ε. σας προσφέρει, με την αγορά αυτού του προϊόντος ή με την εγγραφή σας ως μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, το ακόλουθο δώρο:
Κερματικό Γραμμάτιο μίας Δραχμής (1944)


ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ...

ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ!

Επιλέξαμε και σας κάνουμε Δώρο αυτή την ιδιαίτερη έκδοση του 1944 γιατί συνδυάζει τη μορφή του χαρτονομίσματος με την αξία της μιας δραχμής (που έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε σε κέρματα). Αυτή η θαυμάσια αναμνηστική έκδοση είναι φιλοτεχνημένη σε πάφιλα χρυσού 24 καρατίων και τοποθετημένη σε ένα κομψό κάδρο που αναδεικνύει και στολίζει το χώρο σας.

Το κερματικό γραμμάτιο του 1944.

Είναι η πρώτη δραχμή που κυκλοφόρησε μετά την απελευθέρωση από τους Ναζί. Ισοδυναμούσε με 50 δις κατοχικές δραχμές και κυκλοφόρησε σε χαρτί, αφού το κράτος δεν ήταν σε θέση να κόψει αληθινά κέρματα. Είναι μια έκδοση που αποτυπώνει τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού. Τα όνειρα για μια νέα αρχή και μια νέα, καλύτερη ζωή.

Διάσταση χαρτονομίσματος: 5 Χ 8 εκ.

 

 


Το προϊόν συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας και αυθεντικότητας
Δείτε περισσότερα >>

ΓΙΑ ΜΕΛΗ

Ξεχάσατε τα στοιχεία σας;
Εγγραφή νέου μέλους
Γιατί να γίνω μέλος;
Διαγωνισμοί


ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ MAILINK


ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ - Σημαία των Βαλκανικών Αγώνων

H MAILink AE σας προσφέρει εντελώς δωρεάν με την εγγραφή σας ως μέλος, ένα υπέροχο δώρο της επιλογής σας...

Δείτε όλα τα δώρα >>


Created & Hosted by Ιωάννης Ε. Ξανθός & Κορινθόραμα