Αρχική Σελίδα
• Συλλογές
• Χρυσές Συλλογές 22Κ
• Γραμματόσημα
• Αναμνηστικά
• Έργα Τέχνης
• Κόσμημα
• Λευκά Είδη - Είδη Σπιτιού
• Διακόσμηση
• Βιβλία
• Βυζαντινή Τέχνη
• Ρολόγια
• Ζώδια 24Κ
• Εκδόσεις ΣΥΛΛΟΓΗ - Γιάνης Κορδάτος
• Τσάντες


Change Language

Βυζαντινή Τέχνη
Σετ Τριών Εικόνων

ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΣΕΤ ΕΙΚΟΝΩΝ

Δώρο με την απόκτησή του η εξαίσια «Άμπελος».

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε ένα θαυμάσιο σετ Βυζαντινής τέχνης. Αποτελείται από εξαιρετικά εικονίσματα που ακολουθούν πιστά την τεχνοτροπία της περίφημης κρητικής αγιογραφικής σχολής.

Τα κομψοτεχνήματα αυτά είναι δουλεμένα σε ξύλο καρυδιάς με εξειδικευμένη επεξεργασία παλαίωσης. Οι άκρες έχουν φινιριστεί στο χέρι με σκαρπέλο, από παραδοσιακούς τεχνίτες που έχουν ειδικευτεί στα Μετέωρα. Τα ζωγραφικά μέρη έχουν αποδοθεί με ειδική μεταξοτυπία υψηλής ανάλυσης, αναλλοίωτη στο χρόνο, ενώ το φόντο και τα φωτοστέφανα των μορφών καλύπτονται με φύλλο χρυσού.

ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ

Εδώ η Βυζαντινή τέχνη μεγαλουργεί, ξεφεύγοντας από το πορτρέτο, για να απεικονίσει μια από τις πλέον δραματικές στιγμές στη ζωή του Θεανθρώπου. Μια στιγμή με ιδιαίτερο νόημα για την Ορθοδοξία, που τη ζούμε κι εμείς οι ίδιοι, κάθε φορά που μεταλαβαίνουμε Σώμα και Αίμα Χριστού.

ΠΑΝΑΓΙΑ η ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ

Για εμάς τους Ορθόδοξους Έλληνες η Παναγία είναι η προστάτριά μας, η αγνή συμπαραστάτρια και μεσολαβήτρια στα Θεία για την ευημερία και την πρόοδό μας. Η «Αμόλυντος» είναι μια σπάνιας τέχνης απεικόνιση της Θεοτόκου κι ένας απαράμιλλος ύμνος προς την αγνότητά Της.Μεγέθυνση εικόνας Τα έργα αυτά χαρακτηρίζονται από το ζωντανό υλικό του ξύλου και από τη λιτή κομψότητά τους. Ξεχωρίζουν όπου κι αν τα τοποθετήσετε, είτε στο οικογενειακό εικονοστάσι είτε σαν κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΕΤ η MAILink σάς κάνει Δώρο τη θαυμάσια «Άμπελο», αξίας € 49.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τρία θαυμάσια έργα βυζαντινής τέχνης, πληρώνοντας μόνο για τα δύο, και μάλιστα στην πλέον προνομιακή τιμή.

Διάσταση εικόνων: 18Χ24 cm

Διατίθεται αποκλειστικά από τη MAILink.

Δεν θα το βρείτε στα καταστήματα.

 


Τιμή: €110.00

 

Η MAILink Α.Ε. σας προσφέρει, με την αγορά αυτού του προϊόντος ή με την εγγραφή σας ως μέλος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, το ακόλουθο δώρο:
Άμπελος


Ένα κομψοτέχνημα δουλεμένο σε ξύλο καρυδιάς με εξειδικευμένη επεξεργασία παλαίωσης. Οι άκρες έχουν φινιριστεί στο χέρι με σκαρπέλο, από τεχνίτες ειδικευμένους στα Μετέωρα. Τα ζωγραφικά μέρη έχουν αποδοθεί με ειδική μεταξοτυπία υψηλής ανάλυσης, αναλλοίωτη στο χρόνο, ενώ το φόντο και τα φωτοστέφανα των μορφών καλύπτονται με φύλλο χρυσού. Η διάσταση του Δώρου σας είναι 18 Χ 24 εκ. και η αξία του είναι € 42.

Η ΑΜΠΕΛΟΣ

Στα Ευαγγέλια, ο Χριστός παρομοιάζει τον εαυτό Του με την Άμπελο (την κληματαριά) και τους Αποστόλους με τον καρπό του αμπελιού. Με τη διάδοση της πίστης, ο καρπός πληθαίνει και το δέντρο του Χριστιανισμού φουντώνει και ακμάζει. Και αυτός ο συμβολισμός, τον οποίον απέδωσε τόσο όμορφα ο εμπνευσμένος αγιογράφος, δεν είναι ο μόνος. Γιατί η Άμπελος συμβολίζει ό,τι καλύτερο για τη ζωή μας: την ευημερία, την πατρική προστασία του Ιησού προς τους μαθητές του, την ανάπτυξη, την πρόοδο, την καλοτυχία και την επιτυχημένη εκπλήρωση των στόχων.

ΓΙΑ ΜΕΛΗ

Ξεχάσατε τα στοιχεία σας;
Εγγραφή νέου μέλους
Γιατί να γίνω μέλος;
Διαγωνισμοί


ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ MAILINK


ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ - Δουκάτο (Τσεκίνι) Α. Δάνδολου, Νησιά Β. Αιγαίου, 1343-54

H MAILink AE σας προσφέρει εντελώς δωρεάν με την εγγραφή σας ως μέλος, ένα υπέροχο δώρο της επιλογής σας...

Δείτε όλα τα δώρα >>


Created & Hosted by Ιωάννης Ε. Ξανθός & Κορινθόραμα